Äntligen UM!

Nu älskling, Hanna, Pleu och alla andra som hjälpt till att tjata på mig, nu har jag bokat en tid på ungdomsmottagningen.
På onsdag kl 11.
Joel har åkt till skolan så nu har jag övertagen om den stationära :P Han ska läsa någon kurs på Tärna folkhögskola och for vid kvart i åtta.
För en gångs skull tog jag mig upp ur sängen samtidigt som honom och åt frukost med hela familjen. Just nu är Peter och jag hemma, tillsammans med Lovisa. Hon var inne här och dansade med mig nyss. Den lilla ungen gör mig glad :)
Virkandet är strax klart och på det planet är allt bra.

Over and out.

Detta dataspelande..

.. detta organiserande. Jag blir faktiskt imponerad. 
Det är söndagkväll och jag sitter hemma hos Kakan. Han sitter vid sin stationära och spelar något. Det var tydligen viktigt. Inte för att det gör mig något, inte alls. Vi har det jätemysigt.
Medan han sitter där så sitter jag i hans säng med den bärbara. Lyssnar på mysig musik (last.fm ftw) och virkar. Jag har precis lärt mig virka efter mönster. Inte för att jag trodde att det skulle vara svårt, men ändå. (se tossigatrollis.blogspot.com)
Det som finns i mina händer när jag inte skriver just nu är den sista grytlappen som ska iväg till Göteborg. Bara en vecka försent. Jag är på rätt väg.
De senast dagarna har jag mått sämre än 'normalt'. Kniven har åkt fram och jag har fått lov att avboka möten med balklänningsbeställare. Det är lite surt, menmen.
Igår funkade det rätt bra. Jag vaknade hos Annie, med henne och Micke, her new boiifriend, myste hela dagen och åkte på kvällen hem till Kakan. De andra två och Emma var oxå med. Vi värmde upp Kakans inglasade uteplats, tände en massa ljus, plockade fram godis, öl och en kortlek, blandade en stor kanna brännvinsbaserad grogg och tillbringade "Earth Hour" där, rökandes vattenpipa. Myspys på hög nivå. När alla hade dragit här ifrån vid ungefär elva började min och kakans underbara natt. Vi borde dricka lite oftare har vi kommit fram till^^

nej, nu ska jag virka klart.


Bleeding back

Det var länge sen jag såg till så att någons rygg började blöda. Jag trodde seriöst inte att mina naglar var så effektiva och att hans rygg var så.. rivvänlig.
Jag lyckades väldans med ett sugmärke oxå, yay me. I'm the fucking queen of everything.
Jag lovar, det kommer sluta med en orgie ikväll. Men jag ska inget göra, för jag har min pojkvän. <3

Biomys

Nu har vi för inte allt för länge sedan kommit hem från bion. Jag gillade filmen, BedTimeStories, den var alldelens lagom och på min nivå. Kanske borde jag hålla mig till barnfilmer. *Trollis hjärna slår till och säger.. "Troll... i helvete heller att Battle Royale är en barnfilm... suck.."*

Kakan åt upp de flesta popcornen. Iallafall påstår han det. Jag tror han bara säger så för att jag inte ska få ångest över att jag åt jättemycket och är tjock.  (säger jag medan jag sitter här och trycker i min vitt bröd och ost... -.-')

Dessutom smsar jag just nu med Pleu och Emma. I'm not happi. Varför känns det som att det här är påväg att bli en till "Linn-Dennis-situation"?  Jag hatar när mina vänner blir ovänner. Det blir så jobbigt, och jag måste alltid på något vis välja sida. Nej, jag vet att du inte tvingar mig till det Linn, men jag tror du förstår hur det känns..

Nej, jag tänker inte lägga mig i det här. Sorry.

*tänker på hur det kommer se ut när alla mina vänner sitter på en varsin ö och inte tycker om varandra, medan jag får ro runt och lyssna på alla människor, som jag förväntas hålla med. Pff.*

Nej, åter till positivt tänkande.  Det var faktiskt väldigt mysig att gå på bio med Joel. Jag förväntade mig inte riktigt det, men jag klagar inte :P Jag störde mig dock på småflickorna som satt framför oss, de.. tittade konstigt på mig. Jag tror det beror på mitt hår. Jag vill elda upp dem. När vi gick hem cyklade en av sjuksköterskorna från psyk förbi. Jag fick inte döda henne för Joel.. (dock får han tydligen göra ett sugmärke på min kind just nu o.O) Men jag vill !  Blöh. Positivt tänkande var det ja... 


Misslyckat rymmningsförsök och lågt blodtryck.

Jag skulle rymma hemifrån i Måndags kväll. Kom iväg väldigt spontant, och sex timmar senare (japp, tågen var en aaaaning försenade..) satt jag i en soffa i Mjölby. Jag hade åkt hem till Rasmus. Det var jätteroligt att träffa honom igen och se hur han bodde nu och vilka människorna som han bor med är.
Vi kollade på Battle Royale, och jag gillade den filmen väldigt mycket. Dock vill jag göra en egen version, jag har allt i mitt huvud, och det ser så underbart ut. Blooooood <3
Av någon anledning vill jag ha Myntis med. Som skådespelare alltå. Inte att hon skulle dö på riktigt.

På morgonen efter bestämde jag mig för att tala om för mamma vart jag var, så jag skickade ett sms. Det slutade med att jag tog första bästa tåg hem. Det kändes väl sådär, men jag antar att jag var tvungen att räkna med det.
Jag pluggade en massa körkortsteori på tågresan iallafall, och träffade en lajvpolare när jag mellanlandade i Norrköping. Jag är en trevligt människa :)

Det känns som att jag är på rätt spår med körkortet igen, jag tror att jag kan klara det, om inte allt för lång tid. Wish me luck.

Just nu sitter jag på psyk och väntar på att det ska bli dags för samling. Därefter ska jag, Hanna och Miha gå på loppisrunda. Eller ja, jag och Hanna skulle det och Miha är sällskapssjuk.
Seeeen är det bio på g. Kaka ska bjuda mig. Tihi^^
Tro inte att det är slut på saker som ska hända heller, på lördag ska jag försöka hitta skjuts till Möklinta för Torun ska ha födelsedagskalas :) Jag har gjort världens bästa presenter  och världens bästa kort till henne. *stolt*

Alldelens nyss var jag och Ingrid nere i undersökningsrummet och tog mitt blodtryck, för att jag har mått väldigt konstigt på senaste tiden. Det visade sig att jag hade lågt undertryck.  Blöh.
Men nu är det dags. Tjo!


(just ja, det blir typ 5.800 kr efter skatt som jag får av försäkringskassan i månaden^^)


Huvudvärk

Nu är det söndagkväll. Jag har haft besök eller vart hemmifrån i princip hela helgen och stora delar av veckan.
Annie och Cajsa var de sista som var här. De åkte hem för några timmar sen, och äntligen får jag några timmar för  mig själv. Eller ja, äntligen är väl kanske fel ord, jag har ju själv valt att ta hit folk. Men det är skönt att vara lite själv nu iallafall.
Mest beroende på att jag har en rejäl huvudvärk, för första gången på ganska länge.

Jag funderar på att åka på GothCon, men jag vet inte om det är värt att slösa bort mina pengar på. Det vore väldans roligt, och jag skulle dessutom få träffa Myntis och troligen Lova. Jag tänkte försöka tjata till mig att få bo hos någon av dem :P
Mendet kostar ju en del att åka ner till Göteborg och tillbaka. Pengar som jag annars skulle kunna använda till att köpa tyg för till min nya fina "dress" jag skissat upp.  (se min bdb) Fast det vore ju ganska trevligt att ha just den dressen på GothCon..  *drömma* Nej, jag har inte tid. Varken med dress eller GothCon. Det är lajv snart.

Imorgon ska jag försöka ta mig upp i tid, ringa till UM och försöka få till en tid för lite rådgivning, helst under tisdag förmiddag, då jag egentligen ska vara på psyk. Vore skönt att slippa springa runt och handla. Om jag inte lyckas med det så tänker jag åka in till stan med mamma som ska jobba på eftermiddagen och besöka UM under deras "Drop In".
Jag undrar hur länge jag har försökt med det här egentligen. "Hellre sent än aldrig" försöker jag tänka.

Åh, Sofie, författaren till en av de bloggar jag följer (den här) har frågat mig om hon kan få beställa en minifilt till ett dockskåp, gjord av mormorsrutor. Det gjorde mig glag, och jag virkar mer än gärna en sådan. Det lönar sig tydligen att kommentera andras bloggar. ( Dah! ) Jag vet inte riktigt vad jag ska ta betalt, men jag funderar på att hon bara får stå för material och porto. För jag är en snäll människa. Det är ändå så lite jobb.

Innan jag lägger mig ska jag nog försöka städa lite så att jag hittar mina magtabletter, de kan vara ganska bra att ha.

Money money money...

.. Must be funny, in a rich mans world?

Jag har fått brev från försäkringskassan. De har äntligen gått med på att ge mig pengar för att jag är sjuk. Jag får typ 7400 kr i månaden, innan skatt. Det är inte överdrivet mycket, men det är pengar iallafall :)
Dessutom så får jag ett retroaktivt bidrag från de månadre jag väntat på pengar, som är en summa på... *trummvirlver*
25.000 kr, EFTER skatt! :D

Inte konstigt att jag sitter och känner mig rik..
Jag roar mig numera med att sitta och tänka ut saker som jag rent teoretiskt skulle kunna göra för mina pengar, inte för att jag kommer göra det, men det känns JÄVLIGT skönt att kunna fantisera om något som faktiskt numera är möjligt.
Jag fantiserar om att rymma till olika platser i världen ett litet tag, som typ Skottland, Irland mfl, jag fantiserar om att jag har pengar till att arrangera ett lajv själv, jag fantiserar om att köpa maaaaaaassa lajvtyg, tatuera mig osv...

Men jag är en duktig flicka, så jag ska bara göra vettiga saker av pengarna och sedan spara. Spara massor.
Jag ska bla: 
Ta körkortet
Köpa en Overlock
Kanske köpa en Laptop
Betala Luca
Åka på Lajv.

Sen har jag en lista på andra saker som jag väldigt gärna vill göra, som jag ska tänka ett tag på om jag ska göra eller inte. 25.000 försvinner ju ganska snabbt.

 Jag skapade ett E-sparkonto och satte in 20.000 på, så nu har jag strax över 5000 på mitt konto, och jag ska in till stan. Tygbutiken ska stänga, så de har en massa procents rabatt på saker, så jag ska införskaffa lite nödvändiga sömnadsprylar, till mitt söta sömnadsstuga. (Mental note: Balklänningarna måste sys, NU!)


Tisdag förmiddag, @ psyk.

Jag känner för att skriva någonting, men jag vet inte riktigt vad.

Jag städade inte så mycket i mitt rum igår, istället röjde jag och farmor uppe i syrummet. Det behövdes, och det var bra med hjälp. Jag känner att om jag får hjälp på ena stället så kan jag enklare klara av det andra själv. Vi ska fortsätta någon annan dag i veckan och då ska vi bära bort soffan och ställa in en hylla, om vi får ta den för Kjell. Det borde vi, för han använder den inte längre. Jag fick en hög plastlådor av me mama' i julklapp som ska in där oxå. Farmor hade en massa smålådor som kan platsa i hyllan som jag redan har där uppe. Smålådor behövs verkligen, jag har så mycket småpryttlar så att det inte är klokt, fast det är ju mig det handlar om, så det är ju inte så konstigt.

Jag flätade även i de sista av mina "dreads" så nu har jag en stor färgbomb på huvudet. I pastellfärger. Jag gillar't. Även fast det är rosa inblandat ;)

Dessutom har jag bestämt mig för att göra lite liv i den här bloggen igen. Istället för att skriva dagbok på helgeon eller spamma BDB så skriver jag här. Min tanke just nu är att inte berätta för så många att den här bloggen existerar, de som vill läsa får hitta hit av sig själva.

Nej, nu ska jag återgå till mitt virkande. Tjo.


RSS 2.0