moneyloot

jag hittade 260 kr i kontanter i lägenheten! :D  Mest enkronor. Woho!


260 kronor i cash


Sjuuuuuuuk =(

Jag är sjuuuuuk! Det är synd om mig! nej, eller, kanske lite.
Det är första gången som jag är sjuk sen jag flyttade hemifrån tror jag. Känns konstigt. Och helt hopplöst när jag typ inte orkar gå till affären själv och maten i princip är slut. Inte kul.
Dessutom har jag 400 kr kvar tills den 19:e. Och mina kostnader fram tills dess är: Lajv 400 kr, Antidepp-medicin 400 kr, MAAAAAT ????kr.
Inte helt okej alltså. Jag är fattig och ligger snart på minus om jag inte gör något snart. Sälja lite saker kanske? Får klura.

Sjukan är feber och halsont, så det är ju inte allvarligt, bara jobbigt.
Dieten har gått käpprätt åt pipan. Det är väl tänkt att jag ska rycka upp mig och börja igen, såfort jag blir friskt tänkte jag. När det enda jag har hemma är nypon/blåbärssoppa så känns det dumt att inte käka det lixom.

Jag har för övrigt gått och blivit med bebeis igen. En liten gerbil blev det den här gången, hon heter Asca och kanske är gravid. Hon flyttade in igår. Katten Trasan är väldigt nyfiken på henne, men han vill bara leka verkar det som. Bra katt jag har :3

Hoppas Joel kommer hem snart, så han kan pyssla om mig. Nu ska jag använda mina sista krafter till att söka igenom hela lägenheten efter pengar, jag vet att jag har några kronor liggandes här och där, vilket kan bli en potatis eller två.

(förresten! jag fick brev från skatteverket häromdagen, jag heter numera Trollis, på riktigt! :D)

/Troll

RSS 2.0